29 Μαρτίου 2024

Η Intel βλέπει αξία σε ένα πολυπολιτισμικό οικοσύστημα

Η Intel προσπαθεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σε όλα τα επίπεδα των εργασιών, από το μικρότερο στο μεγαλύτερο κέντρο δεδομένων. O Doug Fisher, ανώτερος VP και γενικός διευθυντής του Intel’sSoftware and Services Group, βάζει στην σειρά λογισμικά για πλατφόρμες κέντρων δεδομένων και διαβεβαιώνει πως οι πλατφόρμες είναι βελτιωμένες, έτσι ώστε “να εκμεταλλεύεται ο καθένας τις μοναδικές ικανότητες που προσφέρουν”, ανέφερε.

 

Ο Fisher δήλωσε στο theCUBE κατά την διάρκεια του Red Hat Summit 2015 πως βλέπει το OpenStackως τον ακρογωνιαίο λίθο για τα κέντρα δεδομένων. “Είναι προφανές, πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον” συνέχισε. “Το πιο συναρπαστικό είναι το βάθος συνεισφοράς που υπάρχει. Είμαι αισιόδοξος τώρα, πως τα working groups που έχουμε έχουν την κατάλληλη υποδομή για να εστιάσουν σοβαρά πάνω σε αυτό”.

 

Το OpenStack Diversity Working Group

Ο Fisher βλέπει επίσης τα πλεονεκτήματα τουOpenStack Diversity Working Group, όπως και την πολυπολιτισμικότητα στην βιομηχανία της τεχνολογίας. Η Intel πρόσφατα ανακοίνωσε μια επένδυση ύψους 125 εκατομμυρίων δολλαρίων  σε τεχνολογικές εταιρίες που ηγούνται από γυναίκες και από μειονότητες που υποεκπροσωπούνται.

“ Όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε για πολυπολιτισμικότητα, υπήρχε μια κοινή πορεία σκέψης, κάτι το οποίο ήταν το σωστό,” δήλωσε οFisher. “Πιστεύουμε, πως δεν μπορεί να διατηρήσει κανείς τέτοιου είδους προσπάθειες, εάν δεν υπάρχει όφελος για τους μετόχους του. Εάν κοιτάξει κανείς τα δεδομένα, υπάρχει πραγματικό όφελος από την πολυπολιτισμικότητα. Τα πολυπολιτισμικά Workgroups όντως παράγουν καλύτερα προϊόντα, τα οποία οδηγούν σε μεγαλύτερα κέρδη. Πιστεύουμε στην αξία - όχι μόνο ότι αυτό είναι το σωστό, αλλά στην αξία που φέρνουμε στους μετόχους μας. Νιώθουμε παρόμοια στο OpenStack. Θεωρούμε, πως η καινοτομία που πρόκειται να έρθει θα είναι πιο γρήγορη και ικανή, εάν έχει κανείς μια πολυπολιτισμική ομάδα.”